ד"ר יאסר עואד וצוות הפרויקט הבינלאומי (DEMO) בפגישה עם פרופ' איזביל שירנביק

ד"ר יאסר עואד וצוות הפרויקט הבינלאומי (DEMO) בפגישה עם פרופ
פרופ' איזביל שירנביק, סגנית ראש החוג למדעי מדינה, בית הספר ללימודים גלובליים (SGS), אוניברסיטת גטבורג, שוודיה, הגיעה לביקור במכללת סכנין, במסגרת הביקור נפגשה עם נשיא המכללה פרופ' מחמוד חליל. פרופ' מחמוד הבהיר לאורחת את החזון של המכללה בכל מה שקשור לחיזוק הבינלאומיות בהשכלה הגבוהה בכלל, והפעילות שהמכללה מקיימת בתחום זה בהחלפת סטודנטים וחברי סגל מול מוסדות אקדמאים מחו"ל, הן במסגרת ששת הפרויקטים שהמכללה זכתה בהם במסגרת תכנית Erasmus+ יחד עם מוסדות אקדמאים נבחרים מישראל ושותפים רבים ממדינות רבות באירופה ואסיה, או כיוזמה מקורית של המכללה. בהמשך נפגשה האורחת, למשך שעות ארוכות עם צוות המרצים ד"ר ראויה חאייק, ד"ר ראמז עיד, וד"ר לילא בדארנה בראשות ד"ר יאסר עואד הנציגים של המכללה בפרויקט DEMO (אחד הפרויקטים של תכנית Erasmus+, בהובלת פרופ' יוליה מנסקי מאוני' בן גוריו). נושאי הדיון:
1.פיתוח קורסים אנתרופולוגיים חינוכיים-תרבותיים כפיילוטים, כולל תכנים, שיטות הוראה והערכה.
2. יהוראת הקורסים במכללה
3. בניית מדריך בשפה הערבית, העברית והאנגלית שמכיל תכנים, שיטות הוראה, ופעילויות יצירתיות להעברת החומרים של הקורסים.
4. בנייה ספרייה דיגיטלית שמכילה חומרים שונים לשימוש הכלל בתחום הרלוונטי.

חפש